Linolie Døre & Vinduer ApS : Vestergade 33, 7570 Vemb. : Tlf.: +45 97885002 : Fax: +45 97885053 : info@linolievinduet.dk

Information
________________________________________________

Produktion af Døre og Vinduer i harmoni med menneske og natur!
For Linolie Døre & Vinduer er det en naturlig sag at producere vinduer og døre. Vi gør det med godt håndværk og naturens egne produkter, sundt kernetræ og linolie.

Århundreders erfaring viser, at linolie er den bedste råvare som basis for behandling af træværk. Når nyt træværk behandles med linolie, trænger olien ind i træet, og i en langsom hærdningsproces udvider oliens molekyler sig og fortrænger ilten, så der ikke er plads til vand og mikroorganismer.

Med 100-120 år gammelt fyrretræ fra nordskandinaviske skove og koldpresset linolie af hørfrø skaber Linolie Døre & Vinduer facadeelementer, der passer til bygningens arkitektur, uanset om den er opført i 1750 eller i dag.

Virksomheden Linolie Døre & Vinduer ApS blev etableret i 1998 som søsterselskab til Bøvlingbjerg Tømrer- og Snedkerforretning og er i dag et selvstændigt selskab med speciale i produktion af koblede vinduer og døre.

Download vores
profilbrochure!

Herregården Udstrup Butik Tippe - Lemvig Koblet terrassedør Virksomhedsprofil
Herregården Udstrup
Strøgbutikken Tippe
Der kræses for detaljerne
Ægte Håndværk